Posluživanje vina
Jeste li se ikada zapitali koje to vino savršeno upotpunjuje okuse vaših omiljenih jela? Saznajte više o umjetnosti usklađivanja vina s hranom i stvaranju nezaboravnih priča o vinima!
1
Očekivani početak obrazovanja: rujan 2024.
Program obrazovanja Posluživanje vina pružit će polaznicima temeljno razumijevanje posluživanja vina i njegovih različitih aspekata. Po završetku ovog programa, polaznici će biti osposobljeni za identifikaciju i razlikovanje različitih vrsta vina, usvajanje ispravnih tehnika posluživanja vina te razvoj vještina stvaranja prodajnih priča o vinima. Program obrazovanja pruža osnovno znanje o posluživanju vina, potičući istovremeno polaznike na kreativno osmišljavanje, prezentiranje i posluživanje vina putem prodajnih priča.
Trajanje i načini izvođenja nastave:
- 150 sati teorijske i praktične nastave
- 50 sati samostalnih aktivnosti polaznika
Sadržaj programa:
- Osnove vina i proces proizvodnje
- Vrste vina (Hrvatska i svjetska vina)
- Skladištenje i njega vina
- Sorte grožđa i podrijetlo vina
- Tehnike posluživanja vina
- Pravilno posluživanje vina
- Dekantiranje vina
- Prodajna priča u razgovoru s gostom
Cijena programa:
Redovna cijena programa je € 506,07, ali program je besplatan uz korištenje vaučera HZZ-a.
Uvjeti za upis u program:
- Posjedovanje prethodne kvalifikacije na razini 4.1
- Važeća sanitarna iskaznica
- Navršenih 18 godina
- Liječničko uvjerenje medicine rada o zdravstvenoj sposobnosti
Prijava
Valentina Marković, voditeljica programa obrazovanja odraslih - sektor TURIZAM I UGOSTITELJSTVO
vmarkovic@obrtnicko-uciliste.hr , 01/4826012